Annons

Ehnberg tillbaka i Röke

Hässleholm • Publicerad 14 juni 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Jacob Eliasson och Henrik Ehnberg ska coacha Röke kommande säsong. Foto: Robert Rosén.
Jacob Eliasson och Henrik Ehnberg ska coacha Röke kommande säsong. Foto: Robert Rosén.

I samband med säsongsavslutningen i mars tackade Rökes tränarduo Björn Larsson och Jimmy Lagerkvist för sig. På torsdagskvällen meddelade Röke IBK att den långdragna tränarjakten är över. Det blir den tidigare Röke-tränaren Henrik Ehnberg som återvänder till föreningen och tar över det lag som han lämnade efter säsongen 17/18.

Annons

Under våren hade Ehnberg lite kontakt med Rökes ordförande Richard Träff, men då klubben hade en lång lista med alternativ tänkte han inte mer på det.

Har det gått snabbt?

Kontraktet är skrivet över säsongen 19/20 och vid sin sida kommer Ehnberg att få Jacob Eliasson som assisterande samt Emil Martinsson som bollplank. Att han slipper att ta allt ansvar själv var en avgörande faktor. Även truppsammansättningen lockade till en comeback.

Under året som gått har Henrik Ehnberg skärmat av helt från innebandyn. Den gångna säsongen såg han inte mer än en och en halv Röke-match och kontakten med sporten i övrigt har även den varit knapp.

Robert Rosén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons