GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blixt slog ned i träd – tonåring skadad

tyringe Under lördagens åskoväder ska blixten ha slagit ned i ett träd som i sin tur välte över ett uterum och antände en bostad.
Hässleholm • Publicerad 15 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt polisen ska det brinnande trädet antänt byggnaden, som beskrivs som ett mindre bostadshus på Norregårdsvägen i Tyringe. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

- Vår uppgift är också vad som ligger bakom branden, om det kan vara ett brott eller vad det kan vara, plus att vi hjälper räddningstjänsten, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Enligt räddningstjänsten ska bostaden som börjat brinna vara ett mindre uthus.

Ett tonårigt barn ska enligt räddningstjänsten ha påverkats av åsknedslaget.

Matilda ArboreliusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.