Annons

Osby klappade igenom i första

fotboll IFK Osby åkte på en storförlust mot Rydsgårds AIF. Efter ett underläge med 0-3 i halvtid förmådde Osby inte att resa sig.
Osby • Publicerad 15 juni 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Femteplacerade IFK Osby begav sig på lördagseftermiddagen söderut för ett möte med fyran Rydsgårds AIF, och viktiga poäng i striden kring en kvalplats. Någon större nerv blev det dock inte på Granhällans IP, då Rydsgård avgick med en 4-0-seger, där tre av målen kom under första halvlek.

Annons

Redan efter elva minuters spel gav Rasmus Ridell hemmalaget ledningen och i den 23:e minuten utökade han också till 2-0. Innan halvtidsvilan punkterade Hannes Andersson också matchen med sitt 3-0. Som om det inte vore nog fick Osby dessutom se både David Berg och Viktor Nordqvist utgå under den första halvleken med känningar.

I den andra halvleken höjde sig Osby och etablerade ett tryck mot Rydsgård. I den 65:e minuten renderade det också i en straffspark, men Filip Parstam räddade försöket från Hampus Roslund.

Robert Rosén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons