Annons

TV-laget intar Thurevallen

Sport Ett pärlband av kändisar dyker upp i Mala fredagen den 9 augusti när TV-laget gör ett av sommarens stopp på Thurevallen.
Sport • Publicerad 5 juli 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Patrick Ekwall, Robert Prytz, Zimzon Lelo (gladiatorn Delta), Jörgen Pettersson, Bragi Bergsson, Richard Herrey och Eric Hagberg är bara några av dem som kan tänkas vara med när TV-laget under Patrick Ekwalls ledning kommer till Mala och Thurevallen fredagen den 9 augusti.

Vad ligger bakom detta arrangemang?

Annons

– Haris (Crnalic) har dragit i detta, och nu fick vi det här erbjudandet. Det kom visserligen lite hastigt på, men vi kände att det är inte så ofta TV-laget vill komma till Mala så vi tackade ja, säger Mala IF:s ordförande Magnus Persson.

TV-laget kommer att ställas mot ett förstärkt Mala IF med bland annat några av bröderna Bosse, Jörgen och Leif Augustssons barn i laget. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att köpa sig en plats i laget för de som vill det.

Exakt vilka spelare, förutom Patrick Ekwall, som kommer att spela med TV-laget är inte klart i dagsläget, men att det blir en rad kända personer är det ingen tvekan om.

– Skulle kunna tänka mig att det är en del som har anknytning till södra Sverige i och med att det är här, men jag vet faktiskt inte säkert, säger Magnus Persson.

Hur mycket publik räknar ni med att det kommer?

– Det är svårt att säga, men 300 personer hoppas jag på. Sen är det klart att det kan komma 500 om det är fint väder den kvällen, och har vi otur kanske det regnar och det bara kommer 100 personer.

Innebär det någon ekonomisk risk för er?

– Absolut inte. Vi delar 50-50 på intäkterna, säger Magnus som arbetar på att få ihop ett bra arrangemang.

– Det är fantastiskt roligt att de kommer hit, och vi tänker göra något riktigt bra av detta.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons