Annons

Blev beskjuten på promenad

Broby En man i 65-årsåldern har polisanmält en händelse som inträffade när mannen var ute och rastade sin hund i Broby på söndagsmorgonen.
Östra Göinge • Publicerad 15 juli 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

En man i 65-årsåldern har polisanmält en händelse som inträffade när mannen var ute och rastade sin hund i Broby på söndagsmorgonen.

Enligt polisanmälan ska mannen ha hört ett skott avlossas och susa förbi hans öra. Mannen ska inte ha hört att skottet träffade något och när han vände sig om för att se vart skottet kom ifrån ska han ha sett två personer, varav den ena bar på ett gevär. Mannen uppfattade inte händelsen som hotfull eller att skottet ska ha haft för avsikt att träffa mannen. Han har sagt till polisen att han tror att skottet avlossades av misstag. Varken mannen eller polisen vet vem personen med geväret är.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons