Annons

Tre fordon inblandade i olycka

Kristianstad Klockan tio i fem på tisdagseftermiddagen får SOS Alarm in ett larm om en trafikolycka strax söder om korsningen mellan Snapphanevägen och Tegelbruksvägen i Kristianstad.
Publicerad 13 augusti 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Klockan tio i fem på tisdagseftermiddagen får SOS Alarm in ett larm om en trafikolycka strax söder om korsningen mellan Snapphanevägen och Tegelbruksvägen i Kristianstad.

Enligt larmet är tre personbilar inblandade i olyckan.

Annons

Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till platsen.

- Det är tre bilar som har kolliderat på ett okänt sätt och det var en person i varje bil, berättar Jonas Nilsson, inre befäl räddningstjänsten Kristianstad.

Ingen av de tre förarna har blivit allvarligt skadade i olyckan.

- Det var mest plåtskador efter olyckan. Men föraren i bilen längst bak togs hand om av ambulans. Men han var förmodligen inte allvarligt skadad för han kunde gå på egna ben till ambulansen, säger Jonas Nilsson.

Kvar på platsen är polis som inväntar bärgningsbil. Framkomligheten på vägen kan påverkas till de krockade bilarna är röjda ur vägen.

Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons