Förlust för Tyringe i genrepet

ishockey Det blev förlust för Tyringe i genrepet inför söndagens seriepremiär mot Borås.
Hässleholm • Publicerad 11 september 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Tyringe har kraftsamlat inför kvalserien och Joakim Strandberg andas optimism när han pratar om att försvara division 1-platsen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

– Utifrån förutsättningarna tycker jag det ser bra ut inför premiären, säger Tyringetränaren Joakim Andersson.

Sex minuter in på den andra perioden gjorde hemmalaget även 2–0 genom Daniel Andersson. Målet kom på nytt i spel fem mot fyra då Tyringebacken Melker Persson satt på botbänken. Fyra minuten innan andra pausvilan blev det 3–0 genom Morten Jensen då KIK på nytt fick spela med en spelare mer på banan efter en hooking av Ludvig Adamsson.

KIK visade åtta minuter in på den tredje perioden att de även kunde göra mål med lika många spelare på banan. Joel Werner vat målskytten medan Tony Pappila, hans tredje assist för kvällen, stod för förarbetet. Tyringe skulle dock inte gå mållösa från isen i genrepet.