Annons

Ballingslövs BK toppar ettan

BROTTNING Det blev en seger och en förlust för Ballingslövs BK då den andra omgången av Skåneettan avgjordes i Söderslättshallen i Trelleborg.
Sport • Publicerad 22 oktober 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Det blev en seger och en förlust för Ballingslövs BK då den andra omgången av Skåneettan avgjordes i Söderslättshallen i Trelleborg.

Serien består av fyra lag och avgörs under lika många sammandrag. Varje gång möts tre lag inbördes vilket innebar att Björnekulla stod över denna gång.

Annons

Ballingslövsbrottarna var inblandade i två riktigt jämna kamper. De var ofina nog med att besegra värdarna Starke med 14-13 medan det blev förlust med 13–15 mot Limhamn.

Det senare laget, som gjorde sina två första seriematcher för den här säsongen, vann även sin match mot Starke med siffrorna 16–11.

Ballingslöv har startat serien bra och leder på sex poäng före Limhamns fyra. Sydvästskåningarna har dock bara brottats två matcher mot Ballingslövs fyra.

Nästa omgång avgörs fredagen den 8 november på Solbacken då värdarna Ballingslöv möter Limhamn och Björnekulla.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons