Annons

Rökes ork tog slut efter två perioder mot Munka

innebandy Röke IBK:s herrar var länge med i derbyt
Hässleholm • Publicerad 17 november 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Joakim Larsson, i mitten av bilden, fick utgå skadad i sista perioden mot Munka Ljungby. Men Rökefansen kan vara lugna då det bara ska röra sig om en stukad fot.
Foto: Stefan Sandström/ARKIV
Joakim Larsson, i mitten av bilden, fick utgå skadad i sista perioden mot Munka Ljungby. Men Rökefansen kan vara lugna då det bara ska röra sig om en stukad fot. Foto: Stefan Sandström/ARKIV

Röke visade upp två nya spelare mot Munka Ljungby för sin hemmapublik. Det var Sebastian Olofsson och Marcus Nyberg. Den sistnämnde visade sin målfarlighet då han noterades för två mål och en assist.

Annons

Röke började bra där då Jacob Eliasson ett par minuter in gjorde 6–6. Men Munka Ljungby tog över och gjorde två snabba mål fram till 6–8. Marcus Nyman gav hemmalaget hopp som dock släcktes när poängkungen Joakim Larsson fick hjälpas av planen med en stukad fot.

– Tyvärr så släpper vi in alldeles för mycket bollar. Jag tror vi måste nöta mer på de kommande träningarna då det är många i laget som inte spelat tillsammans. Det är där det brister, menar Ehnberg.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons