Annons

SD: S plockar billiga poäng

Östra Göinge ÖSTRA GÖINGEGöte Färm, gruppledare för SD Östra Göinge, tycker att Anders Bengtsson (S) plockar billiga politiska poäng i fejden om de kommunala julgranarna.
Östra Göinge • Publicerad 17 november 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

ÖSTRA GÖINGE

Göte Färm, gruppledare för SD Östra Göinge, tycker att Anders Bengtsson (S) plockar billiga politiska poäng i fejden om de kommunala julgranarna.

Annons

– Det var vi som lyfte frågan, säger Göte Färm (SD).

– När jag lyfte frågan i kommunstyrelsen förklarade kommunstyrelsens ordförande, Patric Åberg (M), att det var ingen politisk fråga utan att det var ett förvaltningsbeslut, säger Göte Färm till Norra Skåne.

–Jag menar att om Anders Bengtsson (S) hade lyssnat på vad som sades då så hade han ju fått svaret på frågan som han nu ställer genom en interpellation till kommunfullmäktige.

Göte Färm förklarar att han på kommunstyrelsens sammanträde den 13 november lyfte frågan om att SD tycker att det är att förbise de mindre byarna, och någon sorts storebrorsmentalitet, gällande julgranarnas vara eller icke vara.

– Nu försöker Anders Bengtsson (S) att göra frågan till sin.

– Å andra sidan, utifrån ett SD-perspektiv, så är det ju extra glädjande för oss Sverigedemokrater att S framför samma frågeställning och att S kan hitta inspiration från oss, säger Göte Färm (SD).

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons