Annons

Vinslövs sista kvart avgjorde mot Farmen

Hässleholm • Publicerad 17 november 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Armin Kaltak svarade för nio mål mot Farmen varav fem kom från straffpunkten. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Armin Kaltak svarade för nio mål mot Farmen varav fem kom från straffpunkten. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Efter sex förhållandevis enkla matcher mot lag från undre halvan av tabellen, matcher som alla slutat med seger, sattes Vinslövs HK på första riktiga provet mot likaledes obesegrade Farmen. Och det skulle visa sig bli en riktig holmgång, åtminstone i 45 minuter.

Annons

Ändrade ni något i ert försvarsspel?

– Vi möter ett riktigt bra lag, och att ta två poäng ska vi vara nöjda med. Men vi jobbar tålmodigt, och det är ju 60 minuter det ska spelas.

– Vi spelar fantastiskt bra anfall i dag, med bra bollsläpp och vi hjälper varandra i situationerna. Att göra 32 mål här är inte dåligt. Jag tror inte vi hade ett enda tekniskt fel i första halvlek, och det är otroligt bra. Vi har inte så många tekniska fel i de senaste matcherna, så det känns verkligen som om vi är på rätt väg, säger Pelle Käll som fick se sitt lag göra 10–2 på serietrean under matchens sista 15 minuter.

– Han var säker i dag, och det känns bra att vi kan sprida målskyttet. Det är så vi vill ha det, säger Pelle Käll som verkar ha sitt lag i bästa form när det som bäst behövs.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons