Annons

Tyringe ska undvika utvisningar

Ishockey Tyringe kommer med två raka straffsegrar i bagaget till kvällens bortamatch mot Mörrum, ett Mörrum som å sin sida har fyra raka förluster.
Sport • Publicerad 22 november 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Tyringe kommer med två raka straffsegrar i bagaget till kvällens bortamatch mot Mörrum, ett Mörrum som å sin sida har fyra raka förluster.

– Det är en spännande uppgift vi har framför oss, framför allt med tanke på det vi själva byggt upp i spelväg, säger Tyringetränaren Joakim Andersson som har tryckt på en speciell punkt inför dagens match.

Annons

– Vi måste hålla hög disciplin. I våra tidigare matcher mot dem har vi bjudit in dem i matcherna i power play, och sen tycker jag att vi spelat jäkligt bra fem mot fem de senaste matcherna.

Och de tankebanorna kan Jocke Andersson ha rätt i. Av Tyringes nio senaste insläppta mål har fem kommit när de haft en spelare utvisad, och i senaste matchen mot Mörrum gjorde blekingarna tre mål i power play.

Till kvällens match kommer Tyringe inte att ha några Rögle- eller Malmölån, åtminstone inte när det gäller utespelare. På målvaktssidan kan det komma att bli så eftersom Kristianstads IK tillfälligt kallat tillbaka Oliver Tornerefelt.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons