Annons

”De enkla misstagen måste bort”

ishockey Ett mer desperat Tyringe som inte gör enkla misstag, så ska Kallinge Ronneby slås tillbaka.
Hässleholm • Publicerad 8 december 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Joakim Andersson vill se att hans Tyringe fortsätter ta steg i rätt riktning. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Joakim Andersson vill se att hans Tyringe fortsätter ta steg i rätt riktning. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Kallinge Ronneby på söndag är Tyringes sista hemmamatch i Hockeyettans grundserie, och även om det fortfarande finns en liten chans för Joakim Anderssons manskap att ta sig förbi Hanhals är det inte det som är det viktigaste.

Annons

En sak är de enkla individuella misstagen som kostat lagen flera onödiga baklängesmål. Senast mot Tranås hann de inte njuta av Felix Lidgrens kvittering i mitten av andra perioden särskilt länge (28 sekunder) innan smålänningarna återtog ledningen.

Till matchen mot Kallinge Ronneby saknas fortfarande Ludvig Adamsen och Johan Nordling, dessutom kommer Tyringe inte att ha tillgång till Röglelånen. På målvaktssidan är Oliver Tornerefelt fortfarande i Kristainstads IK vilket innebär att Jaroslav Brazdil från Osby lånas in som back up till Joakim Strandberg till söndagens match.

Hur ska ni lugga Kallinge Ronneby på poäng?

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons