GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lurades på annonserad jaktmark

Häglinge/hässleholm En 20-årig man från Hässleholm skulle ut och jaga med ett par vänner och sökte sig därför till svenska autktionssajten blocket.se.
Hässleholm • Publicerad 16 december 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Där hittade 20-åringen en annons om ett jaktarrende i Häglinge som passade bra.

Han skickade över handpenningen om totalt 4 500 kronor till annonsören för att få jaga på marken. Men när parterna väl skulle träffas för att skriva kontrakt och bestämma om jakttid så slutade annonsören att svara.

Enligt polisen äger annonsören nämligen ingen jaktmark i Häglinge och den 20-årige hässleholmaren var också den tredje personen som anmält annonsören till polisen – som är bedragaren på spåren.

– Vi har en misstänkt man i 35-årsåldern som befinner sig i Stockholmstrakten och en förundersökning är inledd, berättar Robert Loeffel, presstalesperson hos polisen.

Teodor DimbladSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.