Annons

Decimerat lag mot Vimmerby

Sport Magnus Rahm är tillbaka i Tyringes bås i kvällens match. Samtidigt är det ett brandskattat lag på isen.
Sport • Publicerad 17 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Matcherna duggar tätt för Tyringe, men om det är bra eller dåligt med tanke på form ska vi låta vara osagt. Assisterande tränaren André Reimer försöker dock hitta det positiva inför kvällens match hemma mot Vimmerby.

– Det ska bli en rolig utmaning. De har gått ruskigt bra nu, men vi ser fram emot att möta dem, säger André som träder tillbaka och tar den assisterande rollen i och med att Magnus Rahm är tillbaka i båset i kväll.

Annons

Hur ska ni agera?

– Vi måste spela ännu tajtare, och inte ge dem så mycket is och tid.

Till kvällens match saknas Röglelånen Gustav Arvidsson, Benjamin Magnusson och Isac Johnsson, liksom Osbylånet Jaroslav Brazdil. Dessutom är Zeke Back och Preston Ames fortsatt sjuka vilket gör att det är ett kraftigt decimerat Tyringe som skrinnar ut på Tyrs Hov.

– Därför är det ännu viktigare att vi håller oss till vår matchplan.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons