Pellas: Svårt att glädjas när vi förlorar

Sport • Publicerad 19 januari 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Lukas Pellas gjorde fem mål mot Norge - men hade svårt att glädjas efter förlusten. Foto: TT

Norge gick inte att rubba i Malmö arena på söndagen och därmed hade det svenska landslaget förlorat båda sina matcher hittills i mellanrundan.

Efter en svag första halvlek anfallsmässigt, 8-12, kämpade sig de blågula spelarna tillbaka riktigt starkt i den andra halvleken. I slutminuterna hade Sverige flera gånger chanser att minska avståndet till ett måls marginal och skapa spänning.

Det svenska anfallsspelet har hackat under i princip hela slutspelet och så även den här gången trots att Albin Lagergren äntligen kunde spela.

Två matcher utan någon betydelse återstår för Sverige i EM.