Annons

Hittade sin bil på Blocket

Killeberg En händelse som utspelat sig mellan den 1 december tills i fredags i Killebergstrakten har resulterat i en polisanmälan om biltillgrepp.
Osby • Publicerad 22 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

En händelse som utspelat sig mellan den 1 december tills i fredags i Killebergstrakten har resulterat i en polisanmälan om biltillgrepp. I anmälan framgår att en målsägande i 80-årsåldern haft en veteranbil från 1939 uppställd i ett garage hos en person i Killebergsområdet. I helgen ska målsägande ha kikat på bilar på köp- och säljsajten Blocket och till sin förmodligen stora förvåning upptäckt sin egen bil till försäljning. Målsägande kontaktade då personen som innehar garaget där bilen funnits och undrade vad som försiggick. Personen med garaget ska då ha uppgett att vederbörande trott att bilägaren hämtat sin kärra och att det var därför den saknades. Efter vidare samtal kom de fram till att kontakta polisen eftersom bilen misstänks ha stulits. Polisen uppger att det i nuläget inte finnas någon misstänkt för stölden.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons