Vinslöv släckte Lågan snabbt

handboll Nyförvärvet Adrian Hesslekrans visade upp stort skytte.
Hässleholm • Publicerad 21 februari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Om matchen lagen emellan i Hörby i höstas var dramatisk var det raka motsatsen i Furutorpshallen. Ett heltänt hemmalag visade omgående var skåpet skulle stå, vilket inte minst bevisade av att gästande Lågan åkte på en passivitetsvarning redan i deras första anfall.

När klockan visade tio minuter spelade stod det 7–0 och match var i praktiken avgjord för sanningen å säga så var det ett väldigt vekt Lågan som visade upp sig.

Första halvleks andra halva handlade sedan mest om Vinslövs nyförvärv från Lugi Adrian Hesslekrans. Han kom in i spel när det gått exakt 15 minuter, och två minuter senare hade han hänfört de 506 i hemmapubliken med två riktiga kanoner från nio meter.

Trots en bra hemmapremiär var han inte helt nöjd.

Tränare Pelle Käll var också nöjd med Adrians hemmadebut.

bild 1/3
Erik Aronsson blev tremålsskytt. Foto: Stefan Sandström
Nyförvärvet Adrian Hesslekrans smällde in fem mål mot Lågan och visade att han blir en tillgång. Foto: Stefan Sandström
Christian Cosmo satte tonen med Vinslövs första mål efter 30 sekunders spel. Foto: Stefan Sandström