Annons

Fantomen pausas månaden ut

kultur och nöje Hoppas på en vändning i coronautvecklingen och fortsatta föreställningar från den 2 april.
Publicerad 18 mars 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
The Phantom of the Opera pausas under resten av månaden. Foto: Amanda Sigfridsson/Arkiv
The Phantom of the Opera pausas under resten av månaden. Foto: Amanda Sigfridsson/Arkiv

Den hyllade uppsättningen av Phantom of the Opera på Kristianstad teater pausas med anledning av coronautbrottet. Det meddelade producent Emil Sigfridsson via föreställningens hemsida under onsdagen.

Stoppet av föreställningen gäller från och med onsdagskvällen, och i första hand till och med den första april. Förhoppningen är att kunna fortsätta som vanligt från och med den 2 april.

Annons

– Vi beklagar att detta beslut kommer så tätt inpå de föreställningar som vi skulle spela i veckan, men efter den senaste utvecklingen har vi varit tvungna att handla därefter, skriver Sigfridsson.

I skrivande stund tittar man på att boka om biljetter från mars till föreställningar i april, och att eventuellt lägga in några speldatum i maj.

– Som egen företagare och producent för Phantom är detta en oerhört svår situation och ett hårt slag för mig och för alla människor som är involverade i produktionen. Det är många som blir drabbade. Vi hoppas som sagt att den här krisen tar en ny vändning och att vi sedan kan fortsätta att spela den föreställning som vi skapat, skriver Sigfridsson.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons