Annons

Inga kommunala lokaler hyrs ut under två månader

För att minska smittspridning och skydda riskgrupper kommer inte kommunens lokaler att hyras ut mellan den 2 april och 1 maj.
Osby • Publicerad 1 april 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
Jimmie Ask räddningschef i Osby kommun tog tillsammans med krisledningsgruppen beslut om att stoppa uthyrning av kommunala lokaler i Osby.
Jimmie Ask räddningschef i Osby kommun tog tillsammans med krisledningsgruppen beslut om att stoppa uthyrning av kommunala lokaler i Osby.

Från den 2 april till 31 maj kommer kommunens lokaler inte hyras ut till privatpersoner och föreningar. Det beslutade Osby kommuns krisledningsgrupp under tisdagen.

För att minska smittspridning, skydda riskgrupper och på bästa sätt använda kommunens resurser görs vissa förändringar i kommunens verksamhet.

Undantag

Annons

Ett undantag görs dock för de idrottsföreningar som redan har regelbundet återkommande bokningar. Dessa återkommande bokningar kommer att vara kvar tillsvidare.

Övriga bokningar kommer att avbokas och de som är berörda kommer att kontaktas så snart som möjligt.

Lokaler som omfattas av beslutet är Ekebo, Osby; Väktaren, Osby; Hemgården, Killeberg; Medborgarhuset, Lönsboda; Hasslarödsskolans sporthall, Osby; Örkenedskolans sporthall, Lönsboda; Parkskolans gymnastikhall, Osby; Killebergsskolans gymnastikhall, Killeberg och Klockarskogsskolans gymnastikhall, Osby.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons