Utställningar och jubileum - till hösten

Vävstolsmuseet ställer in påskens konstutställningar - men siktar på att kunna erbjuda dessa till hösten istället. Då blir det även 25-årsjubileum.
Glimåkra • Publicerad 3 april 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Vävstolsmuseum i Glimåkra.
Vävstolsmuseum i Glimåkra.

Alicja Björk, Inga-Britt Jeppson, konstnärsgruppen Colorato, Heidi Ivarsson, Eva Sigge, Pia Bertilsson, Johan Norefalk ... Vävstolsmuseet i Glimåkra hade laddat upp med en spännande samling utställare. Men någon påskutställning blir det inte och anledningen är givetvis corona.

Arrangörerna väljer dock att se framåt och hoppas att coronapandemin ska ha klingat av till hösten. Utställningarna flyttas därför till september/oktober och då blir det även fest för att fira Vävstolsmuseets 25-årsjubileum.

Några vävdagar blir det däremot inte till hösten, eftersom de hade krockat med den stora mässan Väv2020 i Halmstad. Vävstolsmuseet kommer istället att vara på plats i Halmstad och visa upp sin verksamhet.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.