Annons

Nationaldagsfirande och MC- kortege ställs in

Det blir inget nationaldagsfirande i Hembygdsparken den sjätte juni och heller ingen MC-kortege till förmån för kampen mot prostatacancer.
HÄSSLEHOLM • Publicerad 21 april 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Det beskedet gav Hesslecity på tisdagsförmiddagen.

Arrangemangen ställs in med hänvisning till coronaepedimin.

MC-kortegens målgång på Stortorget förra året.
MC-kortegens målgång på Stortorget förra året.Foto: ARNE FORSELL
Annons

– Hesslecity vill härmed meddela att årets MC-kortege till förmån för prostatacancerföreningen Provitae och som skulle arrangerats tillsammans med Lille Mats MCK Hässleholm och Yamaha Custom Club flyttas på grund av rådande läge med coVid-19 till Lördagen 5 juni 2021. Ett sorgligt och jättesvårt beslut att ta men i denna situation vi befinner oss går det ej att genomföra. Därför siktar vi istället in oss på MC-kortegen 2021, säger centrumledaren Johan Jönsson i ett pressmeddelande.

I år skulle MC kortegen dessutom för första gången vara en del av nationaldagsfirandet i Hembygdsparken, som kommunens kultur-och fritidsförvaltning skulle arrangera tillsammans med Hesslecity.

Även nationaldagsfirandet ställs alltså in i år på grund av coronakrisen.

- Siktet ställs istället in på 2021, säger Johan Jönsson.

Motorcykelkortege till förmån för Prostataföreningenden 11 juni  2016. I år blir det ingen på grund av coronakrisen.
Motorcykelkortege till förmån för Prostataföreningenden 11 juni 2016. I år blir det ingen på grund av coronakrisen.Foto: ARNE FORSELL
Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons