Annons

Dags att anmäla sig till förenklat Sommarskoj

På grund av rådande situation ersätts det planerade Sommarskoj i Östra Göinge. I stället för att ställa in allt erbjuds ett förenklat alternativ.
Östra Göinge • Publicerad 7 maj 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Aktiviteterna pågår under vecka 25 och 26 och riktar sig till elever i årskurs 4-7. Möjligheter ges till aktiviteter och myndigheternas anvisningar på att max 50 personer får träffas på sammankomster respekteras. Blir det över 50 personer delas barnen upp i olika grupper, där hänsyn tas till klasstillhörighet.

Aktiviteter under vecka 25 består i beachboll och brännboll på Snapphaneskolan i Knislinge den 16 juni och skate, spel och skoj på Trollacenter den 17 och 18 juni.

Bollkoll

Annons

Under vecka 26 blir det fotboll och bollkoll på Färevallen i Sibbhult den 22 juni, fotboll och tennis på Helgevallen i Knislinge den 23 juni och mästarnas mästare och hjärngympa på idrottsplatsen i Broby den 24 juni.

För dem som är intresserade är det dags att anmäla sitt intresse nu till någon eller några av de aktiviteter som ingår i årets Sommarskoj. Alla aktiviteter kostar 20 kronor per dag och det bjuds på dricka. Föräldrarna ansvarar för att lämna och hämta sina barn.

Tider och övrig info kommer att läggas på Östra Göinge kommuns hemsida.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons