Annons

MSO stämmer upp till kultfilmen Ensam hemma

Livemusik till Ensam hemma, julbord med Cirkus Cirkör och svängig julgala med Bow Down Dance Academy. Där har du några av programpunkterna i jul på Malmö live.
Kultur & Nöje • Publicerad 25 maj 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Foto: Twentieth Century Fox

Knappt har sommaren anlänt förrän det är dags att ta en titt och planera in underhållningen som väntar till jul. På måndagen släppte Malmö live sitt julprogram och nytt för i år är att den klassiska julfilmen Ensam hemma, kommer att visas på storduk samtidigt som Malmö symfoniorkester, MSO, framför John Williams filmmusik live. Evenemanget går under namnet Home Alone – in concert, och ges den 18 och 19 december.

Nytt för i år är även julbordsunderhållningen med Cirkus Cirkör. Den 18, 19 och 20 blir det akrobatik för hela slanten på Malmö live och High live (kongressen). Showen har tidigare satts upp på Artipelag.

Annons

Men det blir även favoriter i repris. De populära julkonserterna med MSO kommer tillbaka. Julstämning för familjen ges den 3, 4 och 6 december medan Nalles julstämning går av stapeln den 5 och 6 december.

Ännu mer julstämning blir det med Bow Down Dance Academys jul- och dansföreställning den 14 december då ett hundratal barn och ungdomar uppträder.

När julen är avklarad står den klassiska nyårsgalan med MSO på schemat. Årets nyårsvärd är Kalle Lind.

På trettondagsafton, den 5 januari 2021, blir det precis som vanligt Wienerafton på Malmö live och denna gång är det Rainer Honeck som är dirigent för MSO.

Biljetterna till föreställningarna släpps idag klockan 12.00, undantagsvis Bow Downs julföreställning och julbordet med Cirkus Cirkör som släpps senare i höst.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons