Annons

Chris Trousdale är död

Sångaren och skådespelaren Chris Trousdale har avlidit efter en tids sjukdom i en ålder av 34 år.
Publicerad 4 juni 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Han var född i New Port Richey, Florida och stod på scen redan som åttaåring, då han hade en roll i Les Miserables. Tio år gammal flyttade han med familjen till New York, där han var med i Broadwayproduktionen av Glee. Chris Trousdale blev där även uttagen till barngruppen The Broadway kids och han var med i föreställningar som Beaty and the beast, Wizard of Oz och Radio City christmas.

1999 var han med och bildade pojkbandet Dream Street , med Jesse McCartney, Greg Raposa, Matt Billinger och Frankie Galasso och hade flera hitsånger som It happens every time, I say yeah och Sugar rush.

Annons

Bandet splittrades 2002 och han satsade därefter på en solokarriär och dök upp i teve i bland annat på Disneykanalen i Shake it up och Austin & Ally, men även i soap opera serier som Days of our lives och Lucifer.

I filmen The biggest fan, som handlar om Dream Street, spelade sig själv. Han spelade även i thrillern Seducing spirits.

2019 kom hans sista singel, Summer. Han medverkade även i en låt med svenska tjejgruppen Play och sjöng med Nikki Cleary, You’re the ont that i want.

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons