Annons

”En stor satsning i Osby”

Nu har Göinge Bil invigt sin nya tvättanläggning. ”Det är en stor satsning för oss Osby”, säger Jonas Persson, servicemarknadschef på Göinge Bil.
Osby • Publicerad 17 juni 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Jonas Persson och Jimmy Green på Göinge Bil under invigningen av den nya tvättanläggningen.
Jonas Persson och Jimmy Green på Göinge Bil under invigningen av den nya tvättanläggningen.Foto: Peter Paulsson

För att det inte skulle bli trängsel i dessa coronatider var det en utdragen invigning (fyra timmar). Besökarna tog chansen att nyttja automattvätten eller gör-det-själv-stationerna.

– Det är en toppmodern anläggning, säger Jonas Persson.

Annons

– Vi har ju tvätt på våra andra anläggningar. Dels är det en bra affär, dels är det en miljöaspekt. Man ska ju inte tvätta bilen hemma och då är det bra om det finns anläggningar där man kan tvätta bilen, anläggningar som lever upp till miljökraven och lite till.

Persson vill inte gå in på hur mycket Göinge Bil har investerat i tvättanläggningen.

– Men det här är en stor satsning i Osby, säger han.

Det har pratats om ytterligare investeringar här i Osby?

– Vi ville ha tvätten färdig först. Sen tittar vi även på huvudanläggningen, vi pratar om eventuella renoveringar eller andra investeringar, men där har vi inte bestämt exakt vad som är aktuellt.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons