Annons

Klart med nytt lag för klubblöse stjärnan

Danny Welbeck har gjort klart med en ny klubb efter att ha fått lämna Watford. Brighton blir ny arbetsgivare för den tidigare engelske landslagsmannen.
Publicerad 18 oktober 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Klubblöse Danny Welbeck fortsätter karriären hos Graham Potter i Brighton. Arkivbild.
Klubblöse Danny Welbeck fortsätter karriären hos Graham Potter i Brighton. Arkivbild.Foto: Matt Dunham/AP/TT

Danny Welbeck sågs som ett stort framtidshopp i England, men skadeproblem gjorde att tiden i Manchester United och Arsenal inte blev så lyckosam som många hade förväntat sig.

Efter att ha fått lämna Arsenal i fjol och gjort en misslyckad säsong i Watford förra säsongen blev den 42-faldige landslagsmannen klubblös för ett par veckor sedan.

Annons

Nu är det klart att karriären fortsätter i Brighton. 29-åringen har skrivit på ett ettårskontrakt med Premier League-klubben som tränas av Östersunds tidigare huvudansvarige Graham Potter.

"Han har visat vad han går för och är snabb och väldigt teknisk. Han kommer att bidra till vårt anfallsspel och vi är nöjda med att kunna värva en spelare med en sådan erfarenhet och kvalitet", säger Potter i ett uttalande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons