Annons

Man misstänks för mordförsök i Järna

Publicerad 22 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Den skadade kvinnan har förts till sjukhus, medan mannen gripits misstänkt för mordförsök. Arkivbild.
Den skadade kvinnan har förts till sjukhus, medan mannen gripits misstänkt för mordförsök. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i Järna söder om Södertälje har gripits för mordförsök efter att ha stuckit en kvinna med något vasst. Polisen larmades till platsen på torsdagskvällen efter rapporter om att en beväpnad man uppträtt hotfullt mot en kvinna utomhus.

När polisen kom dit var kvinnan skadad och mannen greps. De två har enligt polisen någon relation till varandra. En förundersökning om mordförsök är inledd och en teknisk undersökning ska genomföras på brottsplatsen. Kvinnan är förd till sjukhus.

Annons

– Vi kommer givetvis prata med de inblandade för att ta reda på vad som hänt och vad som utlöst den här händelsen, säger Towe Hägg, presstalesperson hos polisen.

I övrigt lämnar polisen inga uppgifter om de inblandade eller vad som är känt om händelseförloppet.

– I nuläget är jag sparsam med information så här i början av en förundersökning, säger Towe Hägg.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons