Annons

Lori Loughlin påbörjar fängelsestraff

Publicerad 30 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Den amerikanska skådespelaren Lori Loughlin påbörjade under fredagen sitt straff i ett fängelse i Dublin, Kalifornien. Arkivbild.
Den amerikanska skådespelaren Lori Loughlin påbörjade under fredagen sitt straff i ett fängelse i Dublin, Kalifornien. Arkivbild.Foto: Steven Senne

Den amerikanska skådespelaren Lori Loughlin, som tillsammans med sin make i augusti dömdes till fängelse för mutbrott, påbörjade under fredagen sitt straff i ett fängelse i Dublin, Kalifornien, skriver NBC.

Loughlin ska tillbringa två månader bakom galler medan hennes make, modedesignern Mossimo Giannulli, dömdes till fem månader. Paret erkände sig skyldigt i maj och domaren accepterade därefter en uppgörelse mellan försvaret och åklagarsidan.

Annons

– Jag trodde att jag agerade av kärlek till mina barn, men i själva verket underminerade och förminskade jag min dotters förmågor och prestationer, sade Lori Loughlin i ett uttalande efter rättegången.

57 personer är inblandade i härvan, där rika föräldrar har fuskat och betalat mutor för få in sina barn på prestigeuniversitet.

Anna Grönberg/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons