GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klubbikonen har spelat en huvudroll i sagan om Vittsjö

Hon har haft en huvudroll i sannsagan Vittsjö GIK – med sitt enträgna slit, sin fotbollshjärna och sin passion för laget. Nu sätter Johanna Andersson punkt för kapitlet som allsvensk spelare. Framför henne ligger oskrivna sidor.
– Just nu vill jag bara vara mamma. Men förhoppningsvis kan jag vara en del av klubben på något vis framöver, säger ”Andy”.
FOTBOLL • Publicerad 24 november 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Foto: Foto: Stefan Sandström