GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Glada geten nominerad igen

Mejeriet och besöksmålet Glada Geten har blivit nominerade, för andra året i rad, till Årets skånska destination
Hässleholm • Publicerad 8 december 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Bakom nomineringen står Skånska Gastronomipriset som årligen delar ut ett stort antal utmärkelser ”till personer och företag som utfört särskilt utmärkta insatser för den skånska mat- och dryckeskulturen”.

Förutom priset till Årets skånska destination finns Årets skånska mångfald, Årets skånska krog, Årets skånska vinpris och Årets skånska spritpris.

Hans BryngelsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.