Annons

Försvunnen skridskoåkare funnen död

Publicerad 23 februari 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Polisen använde bland annat hundpatruller och helikopter, och tog hjälp av räddningstjänstens dykare för att söka i vattnet. Arkivbild.
Polisen använde bland annat hundpatruller och helikopter, och tog hjälp av räddningstjänstens dykare för att söka i vattnet. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man 80-årsåldern som anmäldes försvunnen i samband med en skridskotur i Bromölla den 10 februari har hittats död, uppger polisen på sin hemsida. Mannen hittades av sjöpolisen.

Det finns enligt polisen inget som tyder på att han utsatts för något brott.

Annons

Dagen efter försvinnandet hittades föremål vid en isvak i Levrasjön nära Bromölla, och den pågående räddningsinsatsen avbröts då föremålen bedömdes tillhöra mannen.

Mannen var vid sjön under eftermiddagen och skulle ha åkt skridskor. När han inte kom hem på angiven tid blev anhöriga oroliga och kontaktade polis.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons