GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ett skamligt dåligt beslut

Publicerad 24 mars 2021 • Uppdaterad 25 november 2021

Kommunfullmäktige i Osby tvingades 2015 rösta igenom ett avtal med IP-Only som omfattade grävning av fiber och utnyttjande av nätet som skulle vara kostnadsfritt. Avtalet var hemligt och alla partier godkände undertecknandet utan att veta vad de godkänt. Eftersom det avgående kommunalrådet garanterade att allt var OK röstades beslutet igenom och undertecknades några dagar senare.