Annons

Kvinna erkänner – sköt ihjäl man

Publicerad 21 juni 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
En kvinna berättar att hon sköt ihjäl en man i Bålsta, i Håbo kommun utanför Uppsala. Arkivbild, tagen i annat sammanhang.
En kvinna berättar att hon sköt ihjäl en man i Bålsta, i Håbo kommun utanför Uppsala. Arkivbild, tagen i annat sammanhang.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En kvinna i 35-årsåldern erkänner att hon sköt ihjäl en man i Bålsta i fredags kväll, rapporterar flera Uppsalamedier. Hon och mannen hade någon form av relation.

Polisen larmades till ett villaområde vid 23-tiden i fredags. Enligt uppgifter till SVT och Aftonbladet gick flera poliser in i en villa med dragna vapen och fann där en skjuten man som kom att avlida av sina skador.

Annons

Någon gång i samband med polisens utryckning greps också kvinnan.

– Kvinnan har erkänt att hon avlossat vapnet som dödat mannen, men hennes motiv och skäl vill jag inte gå in på i dag, säger åklagare Anne Sjöblom till SVT Uppsala.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons