GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Körde in i lyktstolpe – lämnade platsen

Strax innan halv två natten till fredag inkom ett larm om att en bil kört av vägen och vidare in i en lyktstolpe. När räddningstjänst anlände till platsen var bilen borta.
Hässleholm • Publicerad 30 juli 2021 • Uppdaterad torsdag 17:12

Klockan 01.24 under natten till fredag tog SOS alarm emot ett samtal om att en bil kört av vägen vid korsningen mellan Södra Kringelvägen och Norra Byvägen. I samband med detta ska bilen också kört in i en stolpe.

När enheter från räddningstjänsten, polisen och ambulansvården anlände till platsen var föraren försvunnen.

Senare under morgonen berättar polisen att de kommit i kontakt med föraren.

– Vi fick tag i honom senare. Han ska ha färdats ensam i bilen och var oskadd när vi kom i kontakt med honom, säger Calle Persson, presstalesperson på polisen.

Varför mannen lämnat olycksplatsen är ännu oklart men Calle Persson förklarar att det ibland inte behöver betyda att någon har handlat fel.

– Det finns flera förklaringar till varför man kan välja att lämna en olycksplats. Är det till exempel så att man inte har en mobiltelefon kan det vara nödvändigt för att få hjälp eller söka vård.

Andreas PerssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.