GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Osby kunde inte bryta ner Wä

Med en seger i ryggen från mötet med Farstorp var IFK Osby äntligen tillbaka på sin idrottsplats där man under fredagen mätte krafterna med Wä. Kristianstadslaget skulle visa sig både svårspelade och tuffa att få hål på i en match som slutade 1–1.
FOTBOLL • Publicerad 20 augusti 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Niclas ”Kneten” Lindeqvist var inte nöjd med att Osby bara gjorde ett mål sett till det spelövertag de hade.
Niclas ”Kneten” Lindeqvist var inte nöjd med att Osby bara gjorde ett mål sett till det spelövertag de hade.
Foto: Robert Rolf

Första halvlek var en tam historia och inget av lagen förmådde att skapa så pass farliga målchanser att det utmynnade i nätrassel.

I andra var det gästande Wä som bröt dödläget och tog ledningen med dryga tio minuter kvar. Osby gick hårt för kvitteringen och den kom i matchens slutskede då Algot Pramberg sköt 1–1 för de blåvita kamraterna.

– Vi är tillräckligt bra för att vinna den här matchen med tanke på det spelövertag vi har. De har en chans på hela matchen och gör mål på den. Samtidigt måste vi bli bättre på att hantera motstånd som endast lägger fokus på att försvara, analyserade Osbys tränare Niclas ”Kneten” Lindeqvist.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.