Annons

HBO Max till Sverige i höst

Publicerad 1 september 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
Gal Gadot i "Wonder Woman 1984", en del av DC som nu blir en självklar del av utbudet i tjänsten HBO Max. Pressbild.
Gal Gadot i "Wonder Woman 1984", en del av DC som nu blir en självklar del av utbudet i tjänsten HBO Max. Pressbild.Foto: Warner Bros. Pictures och DC Comics

Strömningstjänsten HBO Max lanseras i Sverige i höst. Den Warner Media-ägda tjänsten ska göras tillgänglig i hela Norden samt i Spanien under hösten och sedan rullas ut i centrala och östra Europa samt Portugal under 2022, skriver Variety.

Warner Media-ägda HBO, Max originals, DC-universum, Warner bros och Cartoon network hamnar därmed i en och samma tjänst.

Annons

Enligt HBO Max-chefen Christina Sulebakk blir inhemskt innehåll en viktig del av tjänstens utbud i respektive land.

– I Frankrike ska vi kännas franska och i Storbritannien ska vi kännas brittiska, sa hon om Warner Media på festivalen Series Mania.

Exakt när tjänsten kommer till Sverige och vad som händer med det gamla varumärket HBO Nordic är ännu inte offentliggjort.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons