Annons

Nya Bond utses först 2022

Publicerad 27 september 2021 • Uppdaterad 24 november 2021
Rege-Jean Page från tv-serien från "Familjen Bridgerton” nämns som en möjlig ny James Bond. Arkivbild.
Rege-Jean Page från tv-serien från "Familjen Bridgerton” nämns som en möjlig ny James Bond. Arkivbild.Foto: Liam Daniel/AP

Med världspremiären av nya Bond-filmen "No time to die" för dörren har spekulationerna om vem som ska ta över rollen som 007 efter Daniel Craig tagit ny fart.

Tom Hardy och James Norton är namn som flitigt nämnts och på senare tid har även ”Familjen Bridgerton”-skådespelaren Regé-Jean Page seglat upp som en möjlig kandidat.

Annons

Men förhoppningarna om att saken skulle få ett snabbt avgörande grusades på måndagen av Bondproducenten Barbara Broccoli, skriver Hollywood Reporter.

I en intervju med BBC Radio 4:s morgonnyheter säger Broccoli att något beslut om vem som ska kliva in i Craigs blodbestänkta brogues inte kommer att fattas förrän tidigast 2022.

– Vi tänker inte alls på det nu utan vill att Daniel ska ha sin högtidsstund. Nästa år börjar vi tänka på framtiden, säger hon till BBC.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons