Annons

Jackie Collins debut blir dockteater

Publicerad 13 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Erik Holmström står för dramatisering, regi och dockmakeri av Jackie Collins debutroman ”The world is full of married men”. Pressbild.
Erik Holmström står för dramatisering, regi och dockmakeri av Jackie Collins debutroman ”The world is full of married men”. Pressbild.Foto: Irene Pelayo Lind

Jackie Collins debutroman "The world is full of married men" ska bli barnförbjuden dockteater i ett samarbete mellan Malmö Stadsteater och Malmö Dockteater.

Historien om den unga modellen Claudia Parke som vill bli filmstjärna till varje pris gjorde skandal när den kom 1968.

Annons

Malmö Dockteaters konstnärliga ledare, regissören och dockmakaren Erik Holmström, säger i ett pressmeddelande att han tycker att Jackie Collins har en tydlig, underhållande och ibland provocerande estetik.

"En sak som ska bli spännande är att se hur långt man kan komma när det gäller det erotiska med dockorna, om det går att skapa någonting som liknar en kåt stämning i rummet", säger Erik Holmström i en kommentar.

Urpremiär blir det på Malmö Dockteater den 11 december.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons