Annons

Milans målvakt skadad – nu värvas Mirante

Publicerad 13 oktober 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Mike Maignan. Arkivbild.
Mike Maignan. Arkivbild.Foto: Darko Bandic/AP/TT

Milans franske målvakt Mike Maignan blir borta i tio veckor efter en handledsoperation, uppger Serie A-klubben. Det är en tuff smäll för Milan där 26-årige Maignan, som kom från Lille i somras, har spelat samtliga minuter i italienska ligan och Champions League så här långt.

Maignan, som satt på bänken när Frankrike vann Nations League i förra veckan, missar bland annat de fyra återstående gruppspelsmatcherna i Champions League och Serie A-möten med såväl Inter som Roma. Sannolikt spelar han inte fotboll igen förrän efter jul- och nyårsuppehållet.

Milan värvar nu Antonio Mirante på fri transfer för att täcka upp på målvaktspositionen. Den rutinerade 38-åringen, som lämnade Roma efter förra säsongen, är klar för Milanoklubben resten av säsongen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons