GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Parkerad bil började brinna

Sibbhult • Publicerad 15 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 13:55
Foto: Pontus Lundahl/TT

En bil som stod parkerad på Färegatan började brinna på fredagskvällen. Polis och räddningstjänst larmades till platsen klockan 22.44. Enligt räddningstjänsten ska det vara motorutrymmet som brann och det ska inte ha funnits någon spridningsrisk. Kring 23-tiden var branden släckt. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse om brand.

Tidigare i veckan brann det i två bilar på samma adress i Sibbhult.

Matilda ArboreliusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.