GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Höftopererad Elton John blev listetta

Publicerad 16 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 17:24
Icon award winner Elton John attends the iHeartRadio Music Awards at the Dolby Theatre on Thursday, May 27, 2021, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) CAPM475
Icon award winner Elton John attends the iHeartRadio Music Awards at the Dolby Theatre on Thursday, May 27, 2021, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) CAPM475
Foto: Chris Pizzelo

Elton John toppar den brittiska singellistan för första gången på 16 år. Hans "Cold Heart" (Pnau Remix), ett samarbete med popstjärnan Dua Lipa ligger nu etta på listan, vilket gör Elton John till den första artist som haft förstaplaceringar på listan under sex skilda decennier, skriver BBC.

Förra månaden sköt Elton John fram sina konserter i Stockholm till 2023. Anledningen var att han skadat höften när han ramlade i somras och nyligen har opererats.

Sist Elton John toppade den brittiska singellistan var 2005 då han medverkade på rapparen 2Pacs postuma singel "Ghetto Gospel".

Erika Josefsson/TT

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.