GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boktips: Fallet med den rysliga skuggan

Publicerad 17 oktober 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
av Kristina Ohlsson och Moa Wallin.
av Kristina Ohlsson och Moa Wallin.

Snart är det halloween, så då passar det bra med en spännande och klurig bok, som ger bra lästräning för barn.

Till spökbyrån kommer folk som råkat ut för spöken och som vill få dem att sluta spöka. Elsa, Kalle och farfar Nikodemus hittar vi där och i detta fall är det Frans Fransson som behöver hjälp. Han kan inte sova, för det hörs ljud hela nätterna och nu vet Frans inte vad han ska ta sig till.

Spökbyrån bestämmer sig för att hjälpa till.

Bokens kapitel är inte särskilt långa och på varje uppslag finns härliga illustrationer.

Fallet med en rysliga skuggan

Av: Kristina Ohlsson

Illustratör: Moa Wallin

Ålder: 7-9 år

Förlag: Bonnier Carlsen

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.