GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boktips: Mumiens återkomst

Publicerad 17 oktober 2021 • Uppdaterad 25 november 2021
, av Jonna Björnstjerna.
, av Jonna Björnstjerna.

Farmor kanin har öppnat hotell i den otäckaste delen av Sagoskogen, men farmor är inte rädd av sig.

Lillebror är inte lika modig, men ska ändå sova över. Mitt i natten vaknar han av ett skrik och ljudet kommer från brödburken. När han öppnar ser han hustomten, som darrar av skräck och påstår att han sett en mumie.

Sen bär det iväg på ett läskigt äventyr som får håren på armen att stå upp. Vågar du läsa?

Mumiens återkomst

Av: Jonna Björnstjerna

Ålder: Förskoleåldern

Förlag: Bonnier Carlsen

Marie Strömberg AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.