GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Delar stulna från åtta bilar

De senaste dagarna har polisen fått in anmälningar om en rad stölder från bilar. I samtliga fall handlar det om delar från fordonen som stulits.
Hässleholm • Publicerad 18 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 11:56

Bildelar tycks ha blivit hårdvaluta för tjuvarna den senaste tiden och det är inte bara katalysatorer som stjäls, utan även andra delar.

Natten mellan lördag och söndag stals extraljusen värda drygt 5.000 kronor från en bil på Bokebergsgatan. Samtidigt blev både den och ytterligare en bil som tillhör samma person, repad i lacken.

Mellan fredag och lördag stals kylargrillen och kåpor till både backspeglar och belysning fram från en bil som stod parkerad på Mellanhedsvägen samt extraljus värda 3.700 kronor från en bil på Nygatan. Under samma tid var det också någon som krossade en bakruta på en bil som stod på Maltgatan, för att kunna komma åt att stjäla delar från bilens ventilationssystem och från en bil på Prinsgatan stals sidospeglar, dimljusgaller och dekorlister.

Någon gång efter klockan 01 på lördagsnatten stals dessutom den främre stötfångaren på en bil på Krutvägen i Stoby.

Två katalysatorer har också stulits de senaste dagarna, en från en bil på Oreds väg i Stoby och en från Ljungdalavägen.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.