GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Operagästspel ställs in

Tisdagskvällens gästspel av Malmö Opera i Hässleholm kulturhus ställs in på grund av sjukdom.
Publicerad 19 oktober 2021 • Uppdaterad måndag 13:56
Malmö opera skulle ha gästspelat i Hässleholm på tisdagskvällen, med Det går an, men föreställningen ställs in på grund av sjukdom.
Malmö opera skulle ha gästspelat i Hässleholm på tisdagskvällen, med Det går an, men föreställningen ställs in på grund av sjukdom.
Foto: Malin Arnesson

För ungefär en månad sedan hade den nyskrivna operan utifrån Carl Jonas Love Almqvists kända roman ”Det går an” premiär i Örkelljunga. Sedan dess har den varit ute på turné, med tisdagskvällen (19 oktober) bokad i Hässleholm kulturhus.

Så blir det inte.

På grund av sjukdom tvingas detta operabesök att ställas in. Något nytt datum är ännu inte satt.

Nästa planerade besök i närheten är tisdag den 26 oktober på Kristianstads Teater. Och den 18 november är det Osbys tur att få besök.

Sune Johannesson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.