Annons

Ung man död efter skjutning – man gripen

Publicerad 20 oktober 2021 • Uppdaterad 29 november 2021
Polisens kriminaltekniker arbetar innanför avspärrningarna vid en gång och cykeltunnel på Närlunda i Helsingborg efter förra veckans skottlossning. Arkivbild.
Polisens kriminaltekniker arbetar innanför avspärrningarna vid en gång och cykeltunnel på Närlunda i Helsingborg efter förra veckans skottlossning. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har gripits och är misstänkt för mord efter förra veckans skottlossning i Helsingborg. Den 19-årige man som då fick livshotande skador har avlidit, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Det var natten till torsdagen förra veckan som polisen larmades till stadsdelen Närlunda. På plats hittades en man som fördes med ambulans till sjukhus.

Annons

Polisen uppgav då för TT att flera personer varit på platsen – samt att den man som sedan tidigare anhållits i sin frånvaro och den skjutna mannen haft någon sorts koppling till varandra.

Den misstänkte mannen ska vara känd av polis sedan tidigare.

Motivet till skjutningen är oklart.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons