GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Ankan” gör humorserie för SVT

TV • Publicerad 26 oktober 2021 • Uppdaterad tisdag 13:46
Anders ”Ankan” Johansson har skrivit, regisserar och spelar huvudrollen i Nästan inget.
Anders ”Ankan” Johansson har skrivit, regisserar och spelar huvudrollen i Nästan inget.
Foto: Janne Danielsson/SVT

Komikern och skådespelaren Anders ”Ankan” Johansson, känd bland annat som ena halvan av Så funkar det-duon ”Anders och Måns”, spelar ett slags alter ego till sig själv i nya humorserien Nästan inget, som har premiär i SVT den 8 november.

Utöver att spela huvudrollen har han skrivit manus, tillsammans med med Martin Larsson, som tidigare skrivit serien Starke man. De två står även för regin.

Nästan allt handlar om ”Ankan”, som är alldeles för snäll och för att inte göra någon besviken tar han på sig för mycket och en dag som såg ut att innehålla nästan inget kommer snabbt att förvandlas till en som innehåller nästan allt.

Serien är producerad av Anagram och i övriga roller syns bland annat Ia Langhammer och Fredrik Dolk.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.