GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

VHK:s P16 utslagna ur USM

Handboll • Publicerad 23 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
VHK:s P16-lag slogs ut ur USM efter en rafflande avslutning på helgens gruppspel.
VHK:s P16-lag slogs ut ur USM efter en rafflande avslutning på helgens gruppspel.Foto: Stefan Sandström

Vinslövs HK:s P16-lag blev i helgen utslagna ur USM efter en rafflande avslutning. Efter att ha vunnit gruppspelets första två matcher (38-16 mot IFK Malmö och 33-25 mot Lysekils HK) blev den sista matchen mot Torslanda HK helt avgörande.

Efter den första halvleken stod det 12-12 på resultattavlan och VHK hade i detta läge något bättre målskillnad än hemmalaget. Men efter en stark andra period av Torslanda HK fick Vinslövslaget till slut se sig besegrade. Matchen slutade 30-21 och Torslanda knep förstaplatsen som innebar avancemang till steg 3.

August Persson stod för 19 mål i de tre matcherna och August Tillman gjorde 18.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.