Annons

Besviken mamma: ”Gör om och gör rätt!”

Min dotter som har en funktionsnedsättning gör så att hon inte klarar av att prova kläder i en affär.
Bemötande • Publicerad 4 februari 2024
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Klädbutiken Gina Tricot får kritik av en besviken mamma.
Klädbutiken Gina Tricot får kritik av en besviken mamma.

Därför köper hon hem rätt mycket för att prova hemma och är det då inte bra så får det lämnas tillbaka. Tills nu häromdagen när hon kom och ville lämna tillbaka med sitt kvitto där det står öppet köp 30 dagar. Men hon blev nekad. Hon fick inte lämna tillbaka för hon har bytt för ofta.

Vart står den policyn att du inte får handla och bytta för ofta för då får du inte längre lämna tillbaka? Det är ju något som ska framgå vid köp så man vet. Jag kontaktade chefen på Gina Tricot på gallerian i Kristianstad, där vi köpt kläderna, och ville ha ett svar. Hon vill inte diskutera saken med mig utan hänvisar till kundtjänst. Jag ringer och mejlar kundtjänst. Ändå korta svaret jag får är att jag får göra polisanmälan om jag känner mig orättvist behandlad. Ja sagt och gjort så kontaktade jag polisen fast jag visste dom inget kunde göra. Och det stämde ju.

Annons

Deras svar det måste Gina Tricot svara på. Det vet ju inte vi. Så det är som att prata med en vägg för man får inget svar ifrån nån. Och har även skrivit tillbaka till kundtjänst med polisens svar men dom vill inte svara. Vem ska då svara mig? Hon var även portad ifrån affärerna och det är ju heller inte klokt. Jag hade förstått om man hade varit där och stulit men nu finns det kvitto på varenda klädesplagg.

Nej jag tycker ni som ska handla där tänk till en extra gång innan ni handlar. För det som står på kvittot stämmer inte. Dom har sina egna lagar och regler om dom vill. Så nu står vi här med kläder till ingen nytta som vi inte får byta som vi har rätt att få byta. Gina Tricot gör om och gör rätt!

Om ni undrar varför hon köper för att prova hemma för att sen byta, fråga då istället så hade ni fått veta att hon är en av många i samhället som inte klarar av att vara ibland för mycket folk. Men ni vill inte prata med mig. Dålig stil av er!

En besviken mamma

”Nej jag tycker ni som ska handla där tänk till en extra gång innan ni handlar. För det som står på kvittot stämmer inte.”
Annons
Annons
Annons
Annons